петък, 7 ноември 2014 г.

10 причини, че мъжете, които четат, са по-добри гаджета

“If you go home with someone and they don’t have books, don’t f*ck them.” John Waters






Следващия път, като излизате с момче, преди да го попитате, дали обича да спортува или да слуша музика, попитайте го, дали чете книги. Ако обича да чете, тогава със сигурност момчето е добра партия за вас. Ето ги и причините

1. Той е пътувал много

Той е бил по целия свят, назад във времето и дори в бъдещето. Опознал е света и е срещнал хора от различни раси и социално положение. Живял е като бежанец, живял е и като принц. Опознал е жени, които са го учили какво е любов и жени са му разбивали сърцето. Видял е нещата и от двете страни. 

2. Той никога няма да спре по средата

Той не е от хората, които ще приключат нещата без подходящия край. Той разбира значението на нещата, които е започнал и няма да се откаже без да е стигнал до края.

3. Той знае как да използва ума си

Умът му е изпълнен с безброй идеи. Той обитава живота на главните герои, той чете и преживява техните борби. Той е жаден и жаждата за живот е това, което го прави толкова завладяващ.

4. Той е опознал жените

За разлика от мъжете, които създават фантазии и идеи за жени, които виждат на екрана, хората, които четат имат по-дълбоко разбиране на сложните вътрешни-виждания на една жена.

Един човек, който чете може да види нещата от нейната гледна точка и не само е видял, но е живял през нейните очи.

5. Той има естествено любопитство

Той гледа на света като огромна вселена, от която трябва да опознае всеки сантиметър. Той никога няма да се задоволи с уседнал начин на живот. За него е важно да опознава света.

6. Той не съди от пръв поглед

Един човек, който разбира много от дълбините и слоевете на една книга, разбира същото и за хората. Той не съди за хората по първите си впечатления и винаги смята хората с най-много страници за най-интригуващи.

7. Той знае как да чете между редовете

Той знае как да прочита фалшиви оправдания като  "Добре съм." Той вижда нещата на по-дълбоко ниво и никога няма да бъде един от онези мъже, които просто "не разбират"

8. Той има гръб

Подобно на книгите, които чете, той има силен гръб. Той се държи и не се разпада при първата сълза. Има морал и ценности, зад които е застанал твърдо.

9. Той знае как да забележи класиката

Подобно на книгата, която никой не иска да чете, защото е много дълга, скучна и остаряла, човек, който обича да чете разбира стойността на класиката.

Той не избягва дълги въведения и трудни думи. Той знае, че нещата, които са най-сложни, винаги си заслужават усилията.

10. Той няма нищо против от неща, които са използвани

Използваната книга е по-добра от новата, защото има характер. Никой не минава през живота сам и всеки човек, който чете, знае, че историята на партньора е част от него и е това, което го прави толкова ценен и уникален.
.

Източник: Elitedaily.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар