вторник, 18 ноември 2014 г.

Представяне на първия пътеводител за България на peika.bg

На 12 ноември от 19 часа в Студио 5 се проведе официалното представяне на първия пътеводител на Peika.bg „50 места, които да посетите в България през 2015 г.” (www.peika.bg/50mesta).


Студио 5 е любимо място, но е хубаво винаги да се ходи по-рано, за да могат да се запазят по-хубави и удобни места, от които да се проследи събитието. Още с влизането ни посрещна екип на Peika.bg, страхотни момичета с добро настроение и големи усмивки. 

Присъстващите имаха възможност да си купят пътеводителя на цена от 15лв (с 3лв отстъпка от продажната цена), след което и да получат автограф от усмихнатия екип на Peika.bg. 





За снимките допринася Димитър Костурков, който е дипломиран лекар по дентална медицина и в свободното си време се занимава с фотография. През неговия обектив в пътеводителя са показани едни от най-красивите места в България - от Велико Търново и Тюленово до меандрите на р.Арда и църквата в Долно Луково.

Главният редактор на пътеводителя Мария Ангелова сподели: "Сигурни сме, че ще успеем да изненадаме с нещо дори и най-запалените пътешественици. Искаме да ви покажем, че дори и на 50 километра от вас има невероятно интересни места, за чието съществуване дори не подозирате"

След официалната част имахме възможност да чуем страхотните момичета от КвартетЪТ (The Quartet), които посвириха на струнни инструменти. Можете да чуете малко от страхотната музика - ето ТУК

Колкото и да си мислиш, че познаваш България, този пътеводител доказва точно обратното. Дори не знаех, че има такива места. Вие знаехте ли, че има музей на киселото мляко в България?

Peika.bg отправя и предизвикателство към читателите си през 2015 да опознаят по-добре страната и града, в който живеем и да преоткрием вече познатите места чрез историите и хората, които свързваме с тях.

Пътеводителят може да си закупите онлайн от сайта на Peika.bg.


Няма коментари:

Публикуване на коментар