вторник, 20 януари 2015 г.

Литературно четене: Стаси Кара

Почитателите на литературните четения не биха пропуснали възможността да присъстват на събитията, организирани от Bar Dak всеки понеделник. 

Вчера, на 19 януари, се състоя литературно четене със Стаси Кара - водеща на рубриката
Снимка: http://www.missis.bg/
„Като на кино“ (в „Преди Обед“) по BTV, която има издадени вече 2 книги зад гърба си. Дебютният ѝ роман „Фалшът е начин на мислене“ е приключенска история, посветена на страстта ѝ към пътешествията и изкуството. Вторият ѝ роман „Повикът на щастливата случайност“ пък нищи женски взаимоотношения и приключения и както сподели самата авторка снощи навърши една година от издаването си. Та, честит рожден ден на патерици! :)

Стаси Кара сподели пред присъстващите, че е голяма почитателка на киното и обича да пътува, затова и много от историите са свързани с места, на които е била. Според нея можеш да опишеш най-добре местата, които си почувствал. А на въпроса коя ѝ е любимата страна, тя отговори убедително с Колумбия.
Журналистката и писателката "зарази" публиката с добро настроение, разказвайки си за срещите си с Кевин Спейси, Уилям Дефо, Чарлиз Терон (определя я и като най-красивата жена, която е срещала на живо), Никол Кидман и др., като особено голямо внимание обърна на Кевин Спейси, наскоро сред многото постижения и награди и носител на 72 награди Златен Глобус за главна мъжка роля като Франк Ъндърууд в сериала "Къща от карти". С две ръце подкрепям нейните симпатии към актьора и благородно завиждам на възможността да общува с него на живо. 

Съкровената мечта на авторката е неин роман да бъде екранизиран. Стискаме палци мечтата ѝ да се сбъдне. Успех!

Ето ТУК можете да следите и за актуалните литературни четения в Bar Dak. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар